top of page

Diensten

GAS

Omschrijving

Middelveld Installatietechniek heeft een zeer ruime ervaring met gasinstallaties. Voor verschillende toepassingen leggen en plaatsen wij gasleidingen. Veiligheid en vakkundigheid staan bij ons voorop en dat is bij het aanleggen van gasleidingen, van gasmeter tot aan het aansluitpunt, van groot belang. Klik hieronder voor meer informatie.

CV-KETEL

01/19 - 01/23

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Laat u dan goed adviseren. U wilt immers geen ketel die na een jaar niet meer naar behoren werkt. Bij Middelveld Installatietechniek bent u zeker van een degelijke verwarmingsketel tegen een scherpe prijs. Onze installateurs zorgen altijd voor een vakkundige en goedwerkende installatie.

WATER

Omschrijving

Middelveld Installatiebedrijf biedt u een totaalpakket op het gebied van warmte, water, gas en sanitair. Naast het installeren van cv-installaties c.q. ketels plaatsen wij ook sanitaire installaties waaronder complete badkamers met tegelwerk. Verder zijn wij actief in de aanleg en het onderhoud van riolering, gas- en waterleidingen, zink- en loodwerk.

SANITAIR

01/19 - 01/23

Of u nu een luxe bad wenst of juist een eenvoudige douchecabine, wij realiseren uw droombadkamer tot in de puntjes. Onze installateurs zorgen voor een vakkundige installatie en afwerking van uw sanitair, ventilatie, handdoekradiator en leidingen. U badkamer staat of valt immers met een goedwerkende douche, ligbad, toilet en een aangenaam klimaat.

ELEKTRA

Omschrijving

Wij realiseren complete elektrotechnische installaties, welke hun toepassing vinden in met name woningbouw, industrie en utiliteit. Uiteraard verzorgen wij ook de uitbreidingen, aanpassingen en service- en werkzaamheden aan uw elektrotechnische installatie. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

DAK/ZINKWERK

01/19 - 01/23

Middelveld Installatietechniek verzorgt dak-, lood- en zinkwerk bij nieuwbouw of renovaties van bedrijfspanden en particuliere woningen. Ook zijn wij specialist in lood- en zinkwerk zoals het vervangen van zinken dakgoten. Neem vandaag nog contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

bottom of page